Εξειδικευμένες υπηρεσίες διερμηνείας | Lexis Translations

Διερμηνεία

Καταξιωμένοι & Έμπειροι Διερμηνείς!

lexis translation metafraseis athina
Εξειδικευμένες υπηρεσίες διερμηνείας

Το μεταφραστικό γραφείο Lexis Translations διαθέτει μια ομάδα έμπειρων διερμηνέων, οι οποίοι χαρακτηρίζονται για την υψηλή τους κατάρτιση. Η ομάδα μας μπορεί να αντεπεξέλθει σε ένα ευρύ φάσμα ορολογιών, π.χ. τεχνική, νομική, ιατρική, επιχειρηματική, χρηματοοικονομική κ.ά., στις ακόλουθες γλώσσες: Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά & Ρωσικά.

Ανταποκρινόμαστε με επαγγελματισμό, ταχύτητα και ευελιξία κάθε φορά που χρειάζεστε έναν εξειδικευμένο διερμηνέα, ικανοποιώντας με το βέλτιστο τρόπο κάθε ανάγκη σας σε διερμηνεία.  Είμαστε έτοιμοι να σταθούμε στο πλευρό σας, ώστε να διασφαλιστεί η επιτυχία ενός συνεδρίου, ενός σεμιναρίου με ξένους ομιλητές, μιας επαγγελματικής σύσκεψης/συνάντησης ή της σύναψης μιας επαγγελματικής συμφωνίας!

Το μεταφραστικό γραφείο Lexis Translations δεσμεύεται για τον επαγγελματισμό και την απόλυτη εχεμύθεια των συνεργατών του, σε κάθε ανάθεση διερμηνείας που αναλαμβάνει, χωρίς να υπονομευτεί η μυστικότητα και η επιτυχής διεξαγωγή των συνομιλιών.

Διαθέσιμες υπηρεσίες διερμηνείας

lexis translation metafraseis athina

Διαδοχική διερμηνεία

Ιδανική για εκδηλώσεις με μικρό αριθμό ομιλητών. Ο διερμηνέας βρίσκεται στον ίδιο χώρο με τους ομιλητές, κρατά με ταχύτητα και απόλυτη αυτοσυγκέντρωση σημειώσεις και αποδίδει στο τέλος το σύνολο της ομιλίας. Η διαδοχική διερμηνεία αποτελεί τη βάση της εκπαίδευσης ενός διερμηνέα.

lexis translation metafraseis athina psithiristi diermineia

Ψιθυριστή διερμηνεία

Ιδανική για συναντήσεις μεταξύ λίγων συνομιλητών, καθώς και για ιδιωτικές συναντήσεις. Ο διερμηνέας βρίσκεται μαζί με τους συνομιλητές και κάνει ταυτόχρονη διερμηνεία, απευθείας στο αυτί τους. Απαιτείται, εκτός από γλωσσική επάρκεια και ταχύτητα, διαπροσωπικές ικανότητες και διακριτικότητα.

lexis translation metafraseis athina enallaktiki diermineia

Εναλλακτικές υπηρεσίες διερμηνείας

Κατόπιν συνεννόησης, παρέχουμε υπηρεσίες διερμηνείας ακόμη και μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης/Skype/video call, διευκολύνοντας με αυτόν τον τρόπο κάθε επαγγελματική επαφή, ακόμη και αυτές που γίνονται εξ αποστάσεως, με την αρωγή των ψηφιακών τεχνολογικών μέσων.

Επικοινωνήστε μαζί μας για αξιόπιστες υπηρεσίες διερμηνείας, με επαγγελματισμό, ταχύτητα & ευελιξία!